Hemliga och dyra hamburgare.

I lördags var vi lite bakfulla, trötta och hungriga så vi beslutade oss för att ta tunnelbanan 30 minuter norr ut för att äta på The Burgers Priest som Richies kompis hypat något kolossalt och sagt att ”det inte finns några bättre burgare i världen”. Värt att prova tyckte vi.

DSC_0627Stället har en officiell och en hemlig meny. Den hemliga finns bara på internet och är jätte komplicerad med kodord och hela köret. Alla hamburgare och toppings har katols-kyrkliga namn. Irländarna kände sig nog som hemma.
DSC_0622Joe var pepp !
DSC_0630Ladies and Gentlemen, I give you ”The Vatican City”. Världens godaste hamburgare.  Det tog ett litet tag att lista ut den hemliga meny och vad denna burgare innehöll, men det var värt att klura lite på. Istället för bröd så är det TOAST med ost. Alltså, jag älskar toast. Två hamburgare ,riktigt saftiga med smak av död. Ska en äta kött ska ska det kännas att det är djur. Cheddarost, sallad, tomat och lök. As simple as that och helt jävla underbar.
DSC_0637-001Sanna var lite mer human och valde en cheesburgare. Så himla god den med.
DSC_0636DSC_0640Richie och Joes burgare kostade 29 dollar. Samma som min fast med friterad portabellosvamp. Min kostade 14. Haha suckers.DSC_0643Man blir så himla gla av burgare ! Ja, jag slickar osten av pappret.
DSC_0633Richie’s kolesterol bomb. Alltså. Vill idka älskog med denna burgaren.DSC_0644Nu var det slut. Lille Joey känner sig ledsen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s