Överlevde helgen.

HEJ LOVERS !

Jag lever. Det är med nöd och näppe, men jag lever. Jag önskar att jag hade haft med mig kameran under helgen för det hade varit så mycket fina bilder att visa er och spara. MEN, nu vet vi det till nästa gång. Så hur var helgen ?

Fredag: Smsar med Richie under dagen, vad ska vi göra i kväll ? Beslutar oss för att jag möter honom i stan när han slutar jobbet. Tar en 40 minuters promenad in till skyskraporna, hångla på en smockfull trottoar ett tack och stressade fredagsfirare blir lite irriterade.

Vi hade liksom ingen plan alls, men beslutade oss för att käka middag på ett thai ställe, dela på en kanna öl, kika i serietidnings butiker, äta glass på mcdonalds, dela på två kannor öl till, hångla ännu mer, ta taxi hem runt ett och slockna. Jag hade inte kunnat önska en bättre fredag. Inte nog med att jag är så fruktansvärt galet kär i den där människan, jag har så jävla roligt med honom också. Fy fan vilken fin fredag.

Lördag: Spenderade hela dagen i sängen, gick och handlade mat runt klockan 5. Svimmade nästan i affären. Har inte svimmat sen i början på augusti. Blev bara värre och värre under kvällen, kunde knappt röra mig eller fokusera på någonting, festen vi tänkt gå på blev ju utesluten rätt fort. Hade dock varit lite kul att se hur yrsel blandat med alkohol hade slutat. Får ta det en annan gång.

Söndag: Sov länge, åt frukost länge, gick ut och kikade på en marknad, en till serietidnings affär, käkade middag i stan, åt glass, hånglade, ja lite som fredagen minus alkoholen.

Jävla fin helg minus den läskiga lördagen.
Fy fan vad kär jag är.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s