10 saker jag gillar

  1. När jag jobbade på förskola och ungarna ville berätta något, men dom är så ivriga att orden stakar sig och kommer ut i en helt knäpp följd och deras ögon lyser. Man nickar och ler för man fattar inte vad dom säger, men dom är helt exalterade ändå, bara för att dom får berätta.
  2. Att vara bakfull. Om det inte är en misärbakfylla, så är det helt underbart att vara bakis. När man sover till två, är lagomt seg och go i kroppen, lite trög i huvudet, skrattar åt allt och äter pizza. Det kittlar lite i kroppen, kanske av vätskebrist, men man känner sig levande på ett gött sätt och man är bara så jävla nöjd. Ska hellst avnjutas i goda vänner sällskap. Som Per sa ” man är aldrig så lycklig som när man är bakfull”. Kanske för att man redan är på botten av kemisk obalans, så det kan inte bli så mycket värre.
  3. Att ligga med huvudet på ett par schyssta bröstmuskler ( manliga i detta sammanhang). När dom är lagom vältränade och mjuka och perfekt fyrkantiga så mitt feta huvud får plats.
  4. Gå på toa när man är riktigt nödig.
  5. När man får ögonkontakt med nån random på stan och den ler mot en.
  6. Att upptäcka en skitbra ny låt, som får hela kroppen att pumpa av adrenalin och känslor. När man ryser av rösten som sjunger och man måste ha den på repeat till man hatar den bara för att låten är så jävla bra.
  7. Gå på maskerad där alla har ansträngt sig med sina kostymer.
  8. Skatteåterbäring, alltid lika uppskattat.
  9. Ha bra sex.
  10. Hitta godis eller pengar som man trodde att man inte hade.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s